Missie & Visie

Ontwikkeling van foodconcepten op maat
Menken Orlando is een internationaal opererend familiebedrijf met een lange traditie. We ontwikkelen en leveren innovatieve foodconcepten voor retail- en foodserviceklanten in heel Europa. Deze concepten worden geleverd onder private label of als een van de eigen merken van Menken Orlando.


Missie

Onze missie is het ontwikkelen en leveren van innovatieve nicheconcepten op het gebied van snacks, noten, zaden, gedroogde vruchten en in chocolade omhulde producten. We streven ernaar nauw samen te werken met onze klanten om winstgevende concepten op maat te ontwikkelen die de eindgebruiker aangenaam verrassen. Om dat te bereiken, hebben we de handen ineengeslagen met onze leveranciers. Zo kunnen we complexe toeleveringsketens op een uitstekende manier beheren en de beste kwaliteit garanderen.

Onze concepten zijn erop gericht de Europese consumenten veel bijzondere momenten van voedsel- en drankconsumptie te bezorgen.


Visie

Wij willen het leven van onze consumenten verrijken. Onze producten zorgen voor dat beetje extra op elk moment, als snack of tussendoortje of als aanvulling op een maaltijd.

We doen ons uiterste best om concepten te ontwikkelen die onze consumenten aangenaam verrassen. Wij zijn van mening dat kwaliteit uiteindelijk wint, dus ontwikkelen we onze producten volgens de hoogste normen: zowel lekker als veilig. En we vormen onze toeleveringsketens zodanig dat we altijd kunnen leveren.

Wij werken samen om te kunnen verbeteren en innoveren. Samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Door ons gezamenlijk met onze leveranciers en klanten in te zetten, kunnen we onze doelen nauwgezet bereiken.