Vacature Junior Product Manager Chocolade

Elke dag met chocolade bezig zijn. Klinkt te goed om waar te zijn? Geen zorgen, het is écht zo. Wij zoeken namelijk een Junior Product Manager Chocolade als versterking voor ons ambitieuze Marketingteam (14FTE). Houd jij van lekker eten, ben jij georganiseerd, leergierig én wil je kennis maken met de (Europese) retailmarkt, dan is deze functie echt wat voor jou!

Menken Orlando is een snel ontwikkelende en hard groeiende onderneming binnen de Europese FMCG markt. Wij zijn actief in drie categorieën: Snacks, Chocolade en Whole Foods waarvoor wij altijd op zoek zijn naar innovatieve concepten en succesvolle introducties. Dit doen we voor zowel merken als private label. Grote kans dat ook jij minstens één van onze producten in jouw keukenkastje hebt staan.

Wat ga je doen en wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

 • Jij bent de spil in het web voor de ontwikkeling en introductie van onze nieuwe chocolade concepten. Proeven is zéker onderdeel van jouw werkweek.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het bouwen aan een assortiment geschikt voor onze afzetmarkten en veelzijdige behoefte van onze klanten en consumenten.
 • Je gaat aan de slag met onder andere grondstoffen, verpakkingen en klantpresentaties. Daarvoor werk je samen met verschillende disciplines en expertises, zowel intern als extern.
 • Je hebt oog voor detail, houdt de gemaakte afspraken en timings strak in de gaten en stuurt bij wanneer nodig.

Wat vragen we van jou?
Je bent nieuwsgierig, vindt het leuk de ontwikkelingen binnen de foodsector te volgen en haalt energie uit de uitwerking van een project: van een eerste idee tot een succesvolle introductie.

Voor deze functie is het van belang dat je goede communicatieve vaardigheden hebt in zowel het Nederlands als Engels, je bent ondernemend en werkt gestructureerd. Je vindt het leuk en uitdagend om meerdere projecten tegelijk aan te sturen waarbij je de werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband uitvoert. Je bent in het bezit van een afgeronde commerciële opleiding op minimaal HBO-niveau en hebt goede projectmanagement skills.

Daarnaast ben je:

 • Klant- en servicegericht.
 • Flexibel.
 • Daadkrachtig en resultaatgericht.
 • Op korte termijn beschikbaar.

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende functie binnen een snel groeiend bedrijf (vanaf 32 uur per week).
 • Goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.
 • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 • En natuurlijk veel lekkere producten om te proeven.

Wie zijn wij?
Menken Orlando B.V. is leverancier van private label food producten en wij leveren aan supermarkten, out-of-home ondernemingen en B2B klanten in heel Europa. Onze expertise ligt binnen Signature Snacks (Aziatische zoutjes, snack- en pindamixen), Whole Foods (pijnboompitten, salademixen, ontbijtverrijkers) en Chocolate Specialties (gechocolateerde noten & fruit omhuld met Belgische chocolade). Wij zijn een internationaal opererende onderneming waarbij 50% van de omzet wordt gerealiseerd buiten Nederland.

Menken Orlando is een commercieel en professioneel familiebedrijf, dat snel inspeelt op de markt. De sfeer is informeel en direct. Op het kantoor in Voorburg werken +/- 75 medewerkers. Hier kom je als Junior Product Manager te werken op de Marketingafdeling.

Menken Orlando investeert in de toekomst. Zo hebben wij in 2022 onze gloednieuwe productielocatie in Hazerswoude geopend en is ons hoofdkantoor sinds een jaar in Voorburg gevestigd. Het hoofdkantoor is direct aan het treinstation en de snelweg gelegen maar is ook goed bereikbaar per fiets. Inclusief de productielocatie zijn wij een groep van 200 collega’s.

Meer weten of solliciteren?
Heb je nog vragen over de functie van Junior Product Manager of over Menken Orlando als werkgever? Neem dan contact op met Doortje van Dort (hr@menkenorlando.nl). Ben jij al zeker van je keuze en wil je aan de slag als Junior Product Manager? Solliciteer dan voor zo snel mogelijk, maar uiterlijk 10 januari door middel van het sturen van jouw cv met een motivatie ter attentie van Doortje van Dort via hr@menkenorlando.nl.

Online screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe collega nemen wij uitsluitend sollicitaties in behandeling waar zowel de motivatiebrief als cv is bijgevoegd.